Vragen en opmerkingen

Heeft u vragen of opmerkingen? Laat het ons gerust weten. Neem contact op met Houtindetuin BV, of bel direct naar 0593-760250.

Waarom kiezen voor Houtindetuin.nl?

Houtindetuin.nl is de webwinkel van Houtindetuin B.V., een handelsonderneming toegespitst op de handel in geïmpregneerd tuinhout, picknicktafels, tuintafels, steigerhout en ijzerwaren voor gebruik in de tuin. Wij leveren tuinhout e.d. zowel aan bedrijven als particulieren tegen hele scherpe prijzen. Lees meer.

Verzendkosten

De verzendkosten worden automatisch berekend bij het invullen van uw adresgegevens. De hoogte van de kosten is afhankelijk van het gewicht en afmeting van de materialen. Als de bestelde materialen te zwaar of te groot zijn, zullen deze in eigen beheer worden verzonden. de afstand die de bestelling dan moet afleggen zijn dan leidend in de berekening.

Bekijk hier een overzicht van de verzendkosten die wij hanteren. Mocht u hier vragen over hebben, dan kunt u ons altijd bellen.

Betalingswijze

Houtindetuin.nl accepteert de volgende betaalmogelijkheden:

  • iDEAL,
  • Vooruitbetaling via Bank of Giro
  • Contant bij afhalen
  • Pin bij afhalen

(Indien wij de order in eigen beheer verzenden, kan de order ook bij de chaufeur worden voldaan. Ook met Pin)

Retourneren

Te veel bestelde artikelen kunnen retour worden aangeboden. Mits Onbeschadigd en in nieuwstaat. Hiervoor geld een reclamatie tijd van 10 dagen. Hierna is de verkoop van de producten definitief. 

Retour betalingen zullen uitsluitend via bankoverschrijving geschieden.