Glijbaan voor platform van 1.5m hoog

Wij leveren kant en klare bouwpakketen voor speeltoestellen, maar daarnaast hebben wij ook een heel uitgebreid assortiment materialen om zelf een speeltoestel samen te stellen, van klimstenen tot duikelstangen, van schommels tot knopentouwen. En natuurlijk nog veel meer. Onze speeltoestel artikelen zijn uitsluiten voor privé gebruik!

Uw kinderen kunnen naar hartenlust spelen en ravotten in hun vertrouwde en veilige omgeving.
De speelaccessoires en speeltoestellen van Houtindetuin zijn uiteraard allemaal voorzien van een keurmerk, zodat er veilig gespeeld kan worden.  

Glijbaan, schommel en speeltoren voor in de tuin

Hout in de tuin heeft prachtige glijbanen, schommels en houten speeltoestellen.
Met onze diverse leuke speelaccessoires zoals: houten turnringen, knopentouw, trapeze met ringen, touwladder, klimnet, schommels, babyschommels, meegroeischommels en duikelstangen zorgt u voor urenlang speelplezier.
Uw kinderen kunnen heerlijk hun energie kwijt en ontwikkelen een goede motoriek.
Wat is er gezonder voor een kind dan heerlijk buiten spelen?

Bekijk onze speeltoestellen

Zandbakken met speelzand voor de kinderen

Kinderen spelen graag met zand, eindeloos zandtaartjes en zandkastelen maken en kliederen met water en zand, leuk en leerzaam bovendien!
Uw kinderen vermaken zich prima in 1 van onze prachtige zandbakken.
Houtindetuin levert zandbakken in diverse vormen, in vierkant of zeskant, voorzien van een praktisch deksel of afdekzeil. Ook hebben wij een prachtige zandbak die voorzien is van een speels bankdeksel, voor urenlang speelplezier. Uiteraard hebben wij ook fijn speelzand in ons assortiment.

Duikelstangen en klimstenen voor de echte klauteraars

Houtindetuin levert duikelstangen in diverse vrolijke kleuren, deze zijn eenvoudig te bevestigen aan een stevige grenen paal met een stevige bevestiging set.
Onze klimstenen zijn een echte rage aan het worden! Ze zijn leverbaar in een standaardformaat en extra klein formaat en zijn heel gemakkelijk te bevestigen met bijgeleverde schroeven.
En voor de echte klauteraars hebben wij nog iets leuks: een klimnet om heerlijk in te klimmen en klauteren.

Bevestigingsmaterialen voor speeltoestellen en speelaccessoires

Ook voor de aanschaf van bevestingsmateriaal van speelaccessoires en speeltoestellen kunt u bij Houtindetuin.nl terecht.
Of het nu gaat om grondankers, schommelhaken in diverse maten, ophanghaken voor schommels of metalen hoekverbindingen en muurverbindingen voor ronde of vierkante palen, wij hebben het bevestingsmateriaal op voorraad.

Bekijk onze accessoires

Gratis afhalen van buitenspeelgoed

Ons gehele ruime assortiment buitenspeelgoed, speelaccessoires en speeltoestellen is meestal uit voorraad leverbaar. Onze klanten waarderen ons hoog, op feedback company beveelt van 97% van onze klanten Houtindetuin van harte aan.
Heeft u vragen over ons assortiment of advies nodig over het plaatsen van buitenspeelgoed?

Bezorgen binnen een straal van 10 km is gratis, bekijk onze staffel voor een overzicht van de bezorgkosten in de rest van Nederland.
Zelf uw bestelling afhalen is gratis, u kunt hiervoor eventueel een aanhangwagen van ons lenen, van te voren een belletje en wij regelen het voor u!

U kunt van maandag tot en met zaterdag afhalen, raadpleeg voor de zekerheid even onze website voor de actuele afhaaltijden.

Bekijk onze afhaaltijden

Model kleur Prijs
Glijbaan kunststof Groen groen € 76,95 € 65,-
Glijbaan kunststof Geel geel € 79,95 € 65,-
Glijbaan kunststof Blauw blauw € 79,95 € 65,-
Glijbaan kunststof rood rood € 76,95 € 65,-
Glijbaan kunststof paars paars € 76,95 € 65,-