Ontdek onze blokhutten, buitenhuizen en carports

Bent u op zoek naar een houten blokhut, tuinhuis, carport of prieel voor in uw tuin? Wilt u ook zoveel mogelijk kunnen genieten van het buitenleven? Bij Hout in de tuin vindt u een uitgebreid assortiment tuinverblijven zoals;

Het aanbod wat u in onze webshop vindt is slechts een kleine selectie. Houtindetuin adviseert u graag over de diverse modellen en uitvoeringen blokhutten, en paviljoens. Ook onze garages en carports zijn aantrekkelijk geprijsd en van een prachtige kwaliteit, uw auto of motor staat altijd droog. Uw kostbare vervoermiddel staat minder bloot aan de invloeden van buitenaf en u hoeft nooit meer uw ruiten te krabben. Wat een luxe!

Een aanwinst voor uw tuin

Houtindetuin heeft twee prachtige blokhutten, voorzien van een prieel, in het assortiment. Geniet het hele jaar door van uw tuin in deze prachtige blokhutpriëlen. Zon, regen of wind, het maakt niet meer uit u zit altijd beschut onder uw overkapping.

Blokhutprieel Marit is een prachtig tuinverblijf opgebouwd uit wat dikkere vurenhouten delen van 45mm. Met een buitenmaat van 4 meter bij 4 meter en een hoogte van 3 meter heeft u voldoende ruimte om heerlijk in uw tuin te verblijven, ongeacht het weer. Deze buitenwoonkamer zal u veel plezier geven, het prieel zorgt ervoor dat u altijd droog zit en oneindig kunt genieten van het buitenleven.
Plaats een heerlijke lounge set of picknicktafel in dit prieel en geniet van het buitenleven!

Blokhutprieel Morten is het iets kleinere broertje van blokhutprieel Marit, met zijn grootte van 350cm + 150cm x 350 cm past dit het Morten blokhutprieel eenvoudig in de meeste tuinen. Met een houtdikte van 28mm is dit blokhutprieel lichter in gewicht maar uiteraard is ook dit blokhutprieel van een goede kwaliteit vurenhout gemaakt. De handige berging van het Morten blokhutprieel kan prima worden gebruikt voor het veilig opbergen van uw tuinaccessoires. Voor alle blokhutpriëlen geldt dat de dakbedekking divers naar wens kan worden uitgevoerd.

Carports en garages in geïmpregneerd grenen of onbehandeld vuren

Wij hebben een groot assortiment carports en garages van een prachtige kwaliteit hout, wij leveren enkele carports, dubbele carports, met of zonder zadeldak, blokhut garages, kapschuur garages en carports met berging. De keuze is groot en heel divers. Uitgevoerd in geïmpregneerd grenen of onbehandeld vuren, in diverse maten en uitvoeringen, de keuze is aan u. Wij adviseren u met alle plezier over de aanschaf van een carport of garage, afhankelijk van de wensen en het beschikbare budget is er voor ieder wat wils.

Blokhutten met of zonder overkapping

Houtindetuin heeft diverse speelse en sierlijke modellen blokhutten in het assortiment, met of zonder een overkapping. Blokhut Idonea is 320x260cm groot en bestaat uit 28mm onbehandeld vuren, voorzien van 4 ramen die open kunnen en 245cm hoog. Blokhut George is 300x260cm  groot en van dezelfde mooie houtkwaliteit gemaakt, maar als extra is deze blokhut voorzien van dubbele tuindeuren en een prachtige overkapping van maar liefst 260cm, zodat u heerlijk beschut kunt buiten zitten. Blokhut Lars is 300x260cm groot, voorzien van een enkele deur en 1 raam en heeft als extra aan de zijkant een handige overkapping van 120cm breed, ideaal voor het stallen van fietsen of bijvoorbeeld kwetsbare tuinaccessoires.

Alle blokhutten kunnen van diverse soorten solide dakbedekking worden voorzien.

Priëlen en paviljoens, sierlijk en functioneel

Wij hebben maar liefst 14 verschillende soorten priëlen en paviljoens in ons assortiment, van klein tot groot, modern tot klassiek en in diverse prijsklassen. Gemaakt van een mooie kwaliteit geïmpregneerd grenen, onderhoudsarm en eenvoudig te plaatsen. Onze prieel- en paviljoenmodellen Econoom, Tourist, Classico, Extremo, Grande, Superieur, Ultimo, Oxagonaal, Modern, zijn allemaal priëlen en paviljoens van kwaliteit, voorzien van een houten dak met dakleer, shingles of voorzien van een prachtig zeildak van stevig wit zeildoek.
Een heerlijke plek om relaxt te vertoeven in uw eigen tuin.