Betonpoeren online bestellen..

Betonpoeren vormen de fundering van uw bouwproject. Bouwt u een carport, veranda of een overkapping en wilt u deze stevig verankeren in de grond? Onze kant en klare betonpoeren zijn uitstekend geschikt in combinatie met Lariks Douglas palen of betonnen palen. Een betonnen poer zorgt niet alleen voor een prachtige afwerking, de houten palen gaan vele jaren langer mee én de poer zorgt voor extra ondersteuning van uw bouwconstructie.

Bestel de juiste uitvoering

Elk bouwproject vraagt om een unieke benadering. Niet alleen de constructie zelf maar zeker ook de ondergrond is belangrijk wanneer u op het punt staat om betonpoeren te bestellen.

Bij zware constructies of een zanderige ondergrond adviseren wij u om onder de betonpoer bijvoorbeeld een tegel te plaatsen om verzakking te voorkomen. Indien u daarnaast ook bij elke betonpoer circa ½ zak snelbeton stort, staat deze nog vaster op de plaats.

Wanneer een betonpoer is voorzien van opwaai beveiliging kan dit preventief werken als een stormanker.

Strakke afwerking

Naast dat betonpoeren zorgen voor een goede fundering bepaalt het ook de uitstraling van de carport of overkapping. Voor een strakke afwerking kunt u kiezen uit diverse uitvoeringen, waaronder betonpoer met facet rand, betonpoer recht en betonpoer afgerond.

Daarnaast hebben wij diverse kleuren beschikbaar in ons assortiment zoals antraciet en licht grijs.

Ook handig

In onze webshop vindt u betonnen poeren met of zonder draadstang. Ook handig om mee te bestellen;

Bezorgen of afhalen

Ervaar het gemak van online bestellen en laat uw order bezorgen of kom uw bestelling zelf afhalen op onze vestiging in Beilen. Vanuit eigen voorraad kunnen wij de producten snel leveren.

Bent u niet in het bezit van een aanhangwagen? Dan kunt u deze geheel gratis van ons lenen!

Heeft u nog vragen over onze betonpoeren? U kunt ons tijdens onze openingstijden telefonisch bereiken middels 06 – 242 33 780. Of stuur een Whatsapp bericht!